Οι περιβαλλοντικές αλλαγές και ο περιορισμένος χρόνος που περνάμε πλέον στο σπίτι μας, έχουν επηρεάσει τις διακοσμητικές μας επιλογές, για αυτό το φθινόπωρο. Επιστροφή στη φύση ή η φύση μέσα στο σπίτι μου είναι η καινούργια τάση στην εσωτερική διακόσμηση και θα δώσει φρέσκια ανάσα, ζεστασιά και φιλόξενο περιβάλλον στο καταφύγιό μας, που δε θα θέλουμε να ξεκολλήσουμε από αυτό.

Χρώμα

Το πράσινο θα έχει την τιμητική του αυτή τη χρονιά. Το βαθύ πράσινο, αλλά και αυτό στην πιο απαλή του μορφή, για να δημιουργήσετε ένα ήρεμο και φυσικό περιβάλλον, που θα είναι φιλόξενο σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Προτιμήστε το στο σαλόνι, ή την κρεβατοκάμαρά σας.

 

Velvet – something to Fall in love!

Το βελούδο, είναι το στοιχείο που θα λατρέψετε αυτό το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα για το σπίτι σας. Άνετο, πολυτελές και ζεστό θα ντύσει το σπίτι σας στις αποχρώσεις του πράσινου, του ροζ και του μπλε. Επιλέξτε το σε μίξεις του γκρι με μπλε και πράσινο, ακόμα και σε κόκκινο χρώμα. Για πιο οικονομικές λύσεις, επιλέξτε βελούδινα ριχτάρια ή καλύμματα για την πολυθρόνα ή τον καναπέ σας. Ταιριάζει απόλυτα με ξύλο και μέταλλο.

 
Ταπετσαρία

Μεγάλα εντυπωσιακά λουλούδια θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτό το φθινόπωρο για να στολίσουν τους τοίχους ή τα μαξιλάρια σας.
Έτσι θα σας αλλάξουν εντελώς την ατμόσφαιρα και θα σας μεταφέρουν σε ονειρεμένα φυσικά τοπία.

 

Γεωμετρικά σχέδια

Τα γεωμετρικά σχέδια παραμένουν και αυτό το φθινόπωρο στη διακόσμηση του σπιτιού, δίνοντας έτσι ισορροπία, καλαισθησία και μια παιχνιδιάρικη διάθεση στη χώρο σας.

Επιλέξτε κομβικά σημεία του σπιτιού, για να δημιουργήσετε αυτή την τάση.

 

Παίξτε άφοβα στους τοίχους σας με μια ταπετσαρία ή διακοσμητικά αντικείμενα.

Βάλτε την γεωμετρία στα χαλιά σας, στα κρεμαστά χαλιά σας, στα μαξιλάρια ή στα λευκά σας είδη.

Ακόμα, βάψτε τους τοίχους σας με γεωμετρικά σχέδια και χρώματα της επιλογής σας.

 

Κρεβατοκάμαρα

Το κρεβάτι είναι το μέρος της ξεκούρασής μας.

Και μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε όλοι μας.

Στο κατάστημά μας, Καναπές – κρεβάτι Ραγιαδάκος, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας  κρεβάτι και να διαλέξετε από μία ευρεία γκάμα υφασμάτων και χρωμάτων και τις διαστάσεις που θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα. https://www.dosragiadakos.com

Έτσι, λοιπόν, μπορούμε να κακομάθουμε τον εαυτό μας, με μία δόση πολυτέλειας. Τα τελευταία χρόνια τα υπερυψωμένα προσκέφαλα είναι ένδειξη πολυτέλειας στην κρεβατοκάμαρα μας. Αυτή τη χρονιά επιτέλους θα αξιοποιηθούν και θα γίνουν περιζήτητα, αφήνοντας πίσω τα άβολα ξύλινα προσκέφαλα και αντικαθιστώντας τα με υφασμάτινα.

Ότι και αν διαλέξετε, κλασσικά μοντέλα με κουμπιά ή βελούδο, αυτό το στοιχείο θα προσθέσει αίγλη στην κρεβατοκάμαρά σας.

Τοίχοι

Ο τοίχος έχει την δικιά του ιστορία αυτή τη σεζόν, δίνοντας έμφαση ακόμα και στο ταβάνι. Ο πέμπτος τοίχος επιστρέφει δυναμικά.

Σκούρα χρώματα, ακόμα και μαύρο, αντικαθιστούν το λευκό δίνοντας έτσι μέγεθος και βάθος στις επιφάνειες του σπιτιού.

 
 

Σαλόνι

Οι καμπύλες, θα είναι πολύδημοφιλείς αυτή τη χρονιά και θα κυριαρχήσουν στο σαλόνι σας. Καμπυλωτοί καναπέδες και πολυθρόνες θα ντυθούν σε κυπαρισσί χρώμα, στο σμαραγδί όπως και στο κίτρινο, το ροζ και το μπλε. Η δική μας πρόταση, που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας, Καναπές – κρεβάτι Ραγιαδάκος, είναι το μοντέλο, Ίμπιζα2 και το μοντέλο, Ύπνος. Μπορείτε να επιλέξετε, μέσα από μία μεγάλη διαθέσιμη γκάμα, το χρώμα και το ύφασμα της αρεσκείας σας.

https://www.dosragiadakos.com

 

Φελλός

Ένα άλλο στοιχείο που θα μπει δυναμικά στους τοίχους μας, είναι ο φελλός. Είναι ένα υλικό που θα φέρει ζεστασιά, διαφορετική υφή και είναι ιδανικό για την μόνωση του σπιτιού σας.

Βρήκαμε και σας προτείνουμε το παρακάτω site για να δημιουργήσετε και εσείς αυτή τη μοναδική τάση στο σπίτι σας. https://tgways.gr/

 

Φυτά παντού

Το φυσικό look απαιτεί και πολλά φυτά! Φυτά εσωτερικού χώρου σε όλους τους χώρους του σπιτιού θα είναι απαραίτητα και θα δώσουν φρεσκάδα και την ανάσα οξυγόνου που χρειάζεστε.

Έρευνες έδειξαν, πως τα σπίτια που διαθέτουν φυτά, έχουν πιο καθαρή ατμόσφαιρα και έτσι μπορείς να συγκεντρωθείς πολύ περισσότερο, μειώνετε το στρες και οι πονοκέφαλοι.

 

Ηήρεμη προσωπική σας γωνιά

Η δημιουργία μίας προσωπικής γωνιάς, απαλλαγμένη από ηλεκτρονικές συσκευές κάθε είδους, έχει αρχίσει να γίνεται αναγκαία. Μπορείτε να φτιάξετε ένα μικρό εσωτερικό κήπο, να εκμεταλλευτείτε την βεράντα ή το μπαλκόνι και να έχετε ποιοτικό χρόνο χαλάρωσης, στην wifi free zone γωνιά σας.

 

Αυτές ήταν οι διακοσμητικές προτάσεις για το 2018 – 2019, όπως τις βρήκαμε και σας τις παρουσιάσαμε όλοι εμείς από το Σπίτι του Καναπέ – κρεβάτι.

Ευχόμαστε καλές δημιουργίες και να μην ξεχνάτε πως κάθε χώρος είναι μοναδικός, όταν προσθέτουμε την προσωπική μας πινελιά.