Υπάρχουν περισσότερα οφέλη σε έναν καναπέ-κρεβάτι από ένα κανονικό κρεβάτι από ό,τι αρχικά φαντάζεστε. Πέρασαν οι εποχές των άβολων καναπέδων-κρεβάτι. Ο καναπέδες κρεβάτι είναι δικιάς μας κατασκευής με την μοναδική ποιότητα της Δ.ΡΑΓΙΑΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και μπορείτε να διαλέξετε από μία ευρεία γκάμα υφασμάτων και χρωμάτων και τις διαστάσεις που θέλετε, ακόμα διαθέτουν ανθεκτικό σκελετό και ορθοπεδικά στρώματα από Ultra Latex. Οι καναπέδες-κρεβάτια είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για σαλόνια, ξενώνες, γραφεία στο σπίτι, διαμερίσματα στούντιο και σχεδόν κάθε σπίτι που δεν έχει χώρο ύπνου. Ένα κανονικό κρεβάτι καταλαμβάνει τεράστιο χώρο και γενικά έχει έναν μοναδικό σκοπό. Ένας καναπές-κρεβάτι μπορεί να τοποθετηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να διπλωθεί όταν χρειάζεται. Επιπλέον, μερικοί από τους καναπέδες-κρεβάτια μας διαθέτουν επίσης αποθηκευτικό χώρο, ώστε να μπορείτε να κρύψετε το μαξιλάρι και το πάπλωμα όταν δεν το χρειάζεστε. Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στις λεπτές διαφορές μεταξύ καναπέδων-κρεβατιών και κανονικών κρεβατιών.

Καναπές κρεβάτι ΙΜΙΑ

Ο τυπικός μας καναπές-κρεβάτι έχει ένα άνετο σχέδιο που είναι συμπαγές και προσεγμένο. Διαθέτουμε πολλούς καναπέδες-κρεβάτια σε διάφορα σχέδια, αλλά ένα από τα αγαπημένα μας είναι ο καναπές κρεβάτι Ίμια. Πρόκειται για ένα μοντέρνο σχέδιο που είναι εξαιρετικά άνετο τόσο ως καναπές όσο και όταν μετατρέπεται σε κρεβάτι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι καναπέδες-κρεβάτια είναι λιγότερο άνετοι για να καθίσετε λόγω του μηχανισμού του πλαισίου του στρώματος. αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι καναπέδες-κρεβάτια πρέπει να είναι εξίσου άνετοι με έναν κανονικό καναπέ.

Καναπές κρεβάτι ΛΗΤΩ

Με έναν καναπέ-κρεβάτι όπως ο καναπές Λητώ, από διθέσιο καναπέ, κατεβάζοντας τα μπράτσα του καναπέ με μία απλή κίνηση μετατρέπετε σε μονό κρεβάτι το βράδυ για έναν καλό βραδινό ύπνο. Τα μπράτσα του καναπέ διαθέτουν μηχανισμό, τριών θέσεων, ώστε να ρυθμίζετε την κλίση που σας εξυπηρετεί. Επιπλέον, ο καναπές κρεβάτι Λητώ έρχεται επίσης με το πρόσθετο πλεονέκτημα αποθήκευσης, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να καθαρίσετε κανένα ντουλάπι ή να χρησιμοποιήσετε πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο για το κρεβάτι: είναι ακριβώς εκεί όταν το χρειάζεστε, στο κάτω μέρος!

Γωνιακός καναπές κρεβάτι ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ένας καναπές-κρεβάτι περιορίζει τις επιλογές σας στο στυλ του καναπέ, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα στυλ καναπέ-κρεβατιών που περιλαμβάνει κανονικούς καναπέδες και γωνιακούς καναπέδες. Το πλεονέκτημα ενός γωνιακού καναπέ-κρεβάτι είναι ότι σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τον χώρο σας. Ο γωνιακός καναπές κρεβάτι Βαλέντσια με ανάκλιντρο και αποθηκευτικό χώρο, μπορείτε άμεσα και εύκολα να τον μετατρέψετε σε διπλό κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο για να φυλάσσετε τα πράγματα σας. Τα στρώματα είναι φτιαγμένα από Ultra Latex για άνεση και ξεκούραση. Επίσης, διάφορα μέρη του καναπέ είναι αποσπώμενα έτσι ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την γωνία από όποια μεριά θέλετε.

Σκαμπό κρεβάτι ΛΕΟΝΑΡΤΟ

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο μικρότερο από έναν καναπέ-κρεβάτι, ίσως ως εφεδρικό κρεβάτι για το παιδικό δωμάτιο που μπορεί να συσκευαστεί όταν δεν χρησιμοποιείται, τότε το σκαμπό κρεβάτι Λεονάρντο είναι το ιδανικό. Αυτό το μικρό κουτί έχει μια επένδυση που λειτουργεί ως επιπλέον κάθισμα και το μικρό του μέγεθος είναι σχεδιασμένο για να κρύβεται, είτε στην άκρη ενός κρεβατιού είτε κάτω από ένα γραφείο μελέτης, και μπορεί να τραβηχτεί όταν έρθει ένας επισκέπτης. Ανοιχτό γίνετε κρεβάτι ή κάθισμα 5 θέσεων.