Προφιλ

DOS Ραγιαδάκος ΑΒΕΕ           

H εταιρία με την δυναμικότερη ανάπτυξη στον χώρο του μοντέρνου καναπέ κρεβάτι και του πτυσσόμενου επίπλου!

 

H Δ. Ραγιαδάκος ΑΒΕΕ ιδρύθηκε πριν από 48 χρόνια. Μετά από κάποια χρόνια λειτουργίας πρωτοστάτησε στο χώρο του καναπέ κρεβάτι και του πτυσσόμενου επίπλου με ευρεσιτεχνίες και αποκλειστικές αντιπροσωπείες από το εξωτερικό. Από τότε είναι πρωτοπόρος στο χώρο, με συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία όσον αφορά στη μέθοδο κατασκευής, στη λειτουργικότητα, στην ποιότητα υλικών, στην εξέλιξη των μοντέλων και στη δημιουργία νέων σχεδίων.

Σήμερα, η Δ. Ραγιαδάκος ΑΒΕΕ συνεργάζεται με καταξιωμένες εταιρίες απ’ όλο τον κόσμο. Έχει μεθόδους κατασκευής μοναδικές για τα Ελληνικά δεδομένα, με ευελιξία παραγωγής, για να ικανοποιούνται και τα πιο δύσκολα γούστα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας για να αντέχουν στον χρόνο.

Τα τελευταία χρόνια η Δ. Ραγιαδάκος ΑΒΕΕ δημιούργησε τα επώνυμα πτυσσόμενα έπιπλα καναπέδες κρεβάτι DOS, που διαφέρουν πολύ από τους κοινούς καναπέδες κρεβάτι και τα κοινά πτυσσόμενα έπιπλα, τόσο σε κατασκευή όσο και σε υπηρεσίες.

 

 

 

Είναι τόσο εύκολα στην χρήση, που με μία κίνηση μετατρέπονται σε κρεβάτι που δεν χρειάζεται καν στρώσιμο. Με στρώματα ULTRA LATEX μέχρι και 18 εκ. και ανατομικές σανίδες, σας προσφέρουν μια πραγματική  ξεκούραση.

Έχουν μεγάλη αντοχή, μεταλλικούς σκελετούς και ατσάλινα υποστρώματα. Η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και τα ανταλλακτικά, κάνουν το service οικονομικό  και εύκολο, την μεταφορά απλή και σε περιορισμένους χώρους, καθώς και το κόστος μαζικής μεταφοράς μέχρι και 70% πιο χαμηλό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, κάνουν τα DOS την πιο συμφέρουσα λύση στο χώρο του καναπέ κρεβάτι και του πτυσσόμενου επίπλου και όχι μόνο. Ποιος θα μπορούσε να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από την ποιότητα DOS;

Αφήστε μια απάντηση