Καναπές,  το προσωπικό μας καταφύγιο, η ανακούφιση κόντρα στο δύσκολο πρόγραμμα της καθημερινότητας. Ποιοι είναι οι λόγοι που ποτέ δεν αποχωριζόμαστε τον αγαπημένο μας καναπέ;

Σηκωνόμαστε από το τραπέζι ή από το γραφείο όπου τώρα πια για τις ανάγκες του 2020 &2021 εργαζόμαστε από το σπίτι και καταλήγουμε στον καναπέ. Μιλάμε στο τηλέφωνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα από τον καναπέ μας. Καλούμε φίλους στο σπίτι και ο καναπές είναι αυτός που πάλι θα φιλοξενήσει την παρέα μας αλλά και τις συζητήσεις που μοιραζόμαστε. Το σαββατοκύριακο ζεσταίνουμε στην αγκαλιά μας  το σύντροφο μας  παρακολουθώντας ταινία φυσικά πάλι στον καναπέ. Η ζωή μας το 2020- 2021 έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς έναν αναπαυτικό καναπέ, σαν και τον καναπέ VALENCIA της  ελληνικής εταιρείας  Δ.ΡΑΓΙΑΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ με αφράτα  καπιτονέ καθίσματα και αφρό μνήμης που δύσκολα μπορείς να αποχωριστείς!!!

Το κρεβάτι μας  είναι πάντα σημαντικό στη ζωή μας γιατί στο τέλος κάθε κουραστικής μέρας μας παίρνει όλη την κούραση. Ο καναπές μας όμως είναι κάτι παραπάνω από μια σύνθεση με μαξιλάρια. Είναι το μέρος που σχεδιάζουμε τα βήματα της καθημερινότητας μας, τη δουλειά, τις προσωπικές μας σχέσεις, τις χαρές και τις λύπες που χαράζονται καθημερινά για εμάς.

Πάνω σ ’ένα καναπέ…

Δουλεύεις…

Πλέον η τηλεργασία είναι η καθημερινή μας πραγματικότητα. Κάποιες ημέρες της  εβδομάδας  ή και του μήνα θα τις περάσουμε δουλεύοντας στον αναπαυτικό μας καναπέ και έπειτα από  οκτώ ώρες δεν θα έχουμε καταλάβει για πότε πέρασε η ώρα.

Μοιράζεσαι χώρο…

Ο καναπές είναι το μέρος όπου φιλοξενούμε τους φίλους μας, τους συγγενείς μας, το πρώτο ραντεβού που κατέληξε στο σπίτι και μοιράστηκε χώρο από τον αγαπημένο μας καναπέ, σίγουρα δεν ήταν μια τυχάρπαστη περίπτωση ανθρώπου. Ο καναπές μας είναι αυτός που θα φιλοξενήσει ανθρώπους που μας περιβάλουν και στην πορεία καταλαβαίνουμε  πώς αξίζει να είναι δίπλα μας.

Καναπές κρεβάτι με ριλάξ.
Καναπές ριλάξ κρεβάτι.

Διορθώνεις όλα τα λάθη…

Ο καναπές είναι το μέρος όπου συνήθως καθόμαστε όταν καλούμε στο τηλέφωνο τους κολλητούς μας ή το σύντροφο μας για να ζητήσουμε συγνώμη και να τα ξαναβρούμε. Θα καθίσουμε στον καναπέ για να χαλαρώσουμε παίρνοντας μια βαθιά ανάσα με σκοπό να αφήσουμε πίσω τη δύσκολη μέρα που είχαμε. Όπως είπαμε ο αγαπημένος μας καναπές είναι το καταφύγιο μας για να ξεπεράσουμε κάθε δύσκολη στιγμή της καθημερινότητας.

Τριθέσιος καναπές κρεβάτι
Τριθέσιος καναπές κρεβάτι Μίνιμαλ.

Δημιουργείς αξίες…

Θα μαλώσεις, θα βγεις από τα όρια σου, θα συμφιλιωθείς θα δώσεις το πρώτο σου φιλί, την πρώτη ζεστή αγκαλιά, θα χωρίσεις, θα κάνεις πάρτι. θα λερώσεις τον καναπέ με φαγητό παρακολουθώντας  τον σημαντικότερο αγώνα της ομάδας σου και το επόμενο πρωί θα θέλεις να βάλλεις τα κλάματα βλέποντας τον λεκέ… ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!! Αν έχεις επιλέξει καναπέ- κρεβάτι ΙΜΙΑ όπου όλα τα υφάσματα βγαίνουν και πλένονται το καθάρισμα του καναπέ γίνεται παιχνίδι!

http://bit.ly/3ohpS9B!! ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ!!!

Παίρνεις δυνάμεις…

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην γυρίσει πτώμα στην κούραση μετά τη δουλειά ή απ’ ότι περιλαμβάνει η καθημερινότητα του. Η ώρα έχει περάσει και τα μάτια  βαραίνουν καθώς χαλαρώνουμε. Η διαδρομή από τον καναπέ στο κρεβάτι φαντάζει βουνό. Δύσκολο να απαρνηθείς το κρεβάτι σου αλλά όταν έχεις τον καναπέ – κρεβάτι ΙΜΙΑ που με μια μόνο κίνηση μετατρέπεται σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι με στρώμα MEMORY 18εκ. αισθάνεσαι ότι στο τέλος της μέρας ότι  ο καναπές-κρεβάτι που επέλεξες είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή στην gourmet εκδοχή του ύπνου σου.